Više o nama

Firma “Isiteks” PR, osnovana je 2014.  godine kao  naslednica  male porodične proizvodnje koja radi još od 2008. godine.

U samom startu cilj nam je bio da se odgovori na  potrebe svakog modernog domaćinstva za proizvodima iz tekstilne oblasti ili takozvanog kućnog tekstila. Tačnije, u našem proizvodnom programu bili su proizvodi bez kojih se nemože zamisliti udoban život današnjice. Konkretno, proizvodili smo : posteljine svih vrsta, jorgane, jastuke, prekrivače, peškire, krpe, stolnjake, zavese, itd.

Tokom daljeg razvoja naše male porodične firme uspeli smo da ostvarimo saradnju sa nekim velikim kompanijama na tržištu naše zemlje. Iskustvo koje smo u toj saradnji stekli, dalo nam je ideju da naš proizvodni program preorijentišemo na oblast odevanja radnika iz različitih profesija, t.j. počeli smo sa proizvodnjom HTZ opreme. Proizvode iz te oblasti vremenom smo usavršavali i širili asortiman što činimo i danas. Trudimo se da odgovorimo na potrebe radnika za odevnim predmetima iz oblasti: medicine, građevinarstva, elektrotehnike, brodogradnje, komunalnih usluga, ugostiteljstva i hotelijerstva…!

U stvaranju naših proizvoda na prvom mestu nam je kvalitet zanatske izrade proizvoda i kvalitet tkanina od kojih stvaramo iste. U cilju stalnog poboljšanja proizvoda i širenja asortimana, iskustva i ideje naših kupaca su nam najvažnija. Iz tog razloga dajmo mogućnost svim našim kupcima da i sami učestvuju u kreiranju proizvoda koji im odgovara. Do sada smo imali velikog uspeha i naši zadovoljni kupci mogu se naći u svim oblastima naše zemlje. Nadamo se i saradnji sa vama na obostrano zadovoljstvo. KOD NAS UVEK IMATE GARANTOVAN KVALITET!